Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedi çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emin tahliyesini sağlamlamalıdır.

Yangın kapılarının ve henüz birgeniş yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın ne esenlandığını öğrenmek kadar baş durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın en kötü riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, isim boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme altında tutulması önemli önem taşımaktadır.

Yangın Kapısı asıl amacı insanların beis gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Elbette yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının ne açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın simultane rastgele bir mütehassıslık alanı olmayan birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Yangın kapıları hassaten yangın sırasında banko kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yaklaşan yahut yaylı menteşe ile vacip yama mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması müstelzim bir öteki unsur ise asayiş namına ihtiyaç mahsus şihandan contalardır.

Kullanılan kapı fitili dâhilin yaman sızdırmazlık şgeriı yoksa elan kazançlı kapı fitili kullanılarak elan ehven üretim sağlanabilir.

Bu kapılar üs olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır edinmek üzere iki gruba ayrılır.

Tasarım olarak çeşitleme göstermekle birlikte şerik özellikleri, dayanıklı ve güvenilir dokumada olmalarıdır. ölçünlü iç baplara oranla farklı bir kullanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Dairesel yangın merdiveni, alelumum silindirik yahut dairesel bir koruma içinde kâin spiral veya dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriya sınırlı dış alana ehil veya estetik efkârların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı sağlıklı itilen ve kolayca açılmasını sağlayan ürkü kanat şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı derunin enikonu hizmetlevsel şekilde fariza yapmalıdır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı akıllıca itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı ürkü Cenah strüktürsında kullanılır. Tehlike simultane ihtiyaç mahsus bu aparat az çok işlevsel ve mükemmel olmalıdır.

Bu mekanizma çoğu kez ivedi bir durumda hızla açılabilen anlayışsız çekilebilir veya rulo merdivenden oluşur. Merdiven çoklukla bir rulo mekanizmasına monte edilir ve Yangın Merdiveni Kapısı gerektiğinde kolayca uzatılıp aptal çekilebilmesini esenlar.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı umumiyetle 60 an, B klası bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page