2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kesinlikle bakım yapılmalıdır? Yangın bapları metodik bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın işlevselliğini ve yangın dayanıklılığını hazırlamak kucakin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın esaslı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin mevsuk bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva olduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının yoklama edilmesini mideerir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve aksiyonaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının otomatik kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve tütünın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı disiplinya kapanmaktadır.

Yangına dayanıklı müstacel çıkış kapıları, ölçünlü kapılara gereğince daha pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den esaslayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlam evetğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın kapılarının ve elan birşu denli yangın ekipmanın kesinlikle kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın nasıl sağlandığını öğrenmek kabilinden çizgi durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Merdivenin enliliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin kabahatsiz şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yukarıda yer düz kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Elektrikler kesik evetğunda bile geceleri parlayan bir strüktürda olan bu tasarlar ciddi durumların suret göstericisidir.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanların güvenli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi sağlamlanır. Meydana getirilen araştırmalar, yangın temellangıcından itibaren geçen 3 dakikalık müddet zarfında hikâye yerinin dumanla dolduğu sınırlıtir. Tekrar sadece 6 dakikalık gücük bir sürede havaın alevlerle kaplandığı belirleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçeklehandan yangın olumsuzluklarıyla mimariların bağırsakindeki merdivenler kullanılamaz bir hal tuzakır. Böylece dokumalardan çıkış imkânsız olabilir. En sağlıklı almaşık kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Kişi kaybının en aza indirilmesi ya da silme engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı ekseri 60 zaman, B klası bir yangın bapsı Yangın kapısı istanbul ise 30 an boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın merdivenleri yapılırken makroliği konutlarda 80cm, topluma kategorik mimarilarda 120cm, mürtefi katlı ofis binalarında 90cm koskocamanliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları enliliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Merdivenler tahliyeyi esenlayacağı üzere aynı zamanda yangına karışma ekiplerinin bile medarımaişetini kolaylaştırıp hızlandırır. Yangın merdiveni eder tayin aşamasında firmalara göre değfiilimler olur. Yeğleme edilecek malzemelerin kalitesi genel olarak birbirine doğru olacağından benzerlikler gösterebilir. Yangın merdiveni fiyatları hazırladığımız yönlü ve birinci sınıf projeler sebebiyle ulaşılabilir seviyelerde olmaktadır. İnsan esenlığının en ön sırada zemin aldığı uygulamalarda fiyatların çok uçuk biçimde olmaması tedbirlerin daha çabuk uygulanmasını esenlayabilir. Düzenınacak önlemler sebebiyle kendinizi güvende hissedeceksiniz. Aynı zamanda maddi açıdan da korunabileceksiniz.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page